tag:blogger.com,1999:blog-5532535525940033883.post6428968533734039596..comments2023-08-12T17:57:45.959+02:00Comments on Jan Robben: Weekblog week 51 - 2011 (18 t/m 24 december)Jan Robbenhttp://www.blogger.com/profile/04504601580160365744noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5532535525940033883.post-45198380377055468972012-01-02T17:28:15.492+01:002012-01-02T17:28:15.492+01:00Ha Richelle, ja je hebt helemaal gelijk, ware het ...Ha Richelle, ja je hebt helemaal gelijk, ware het niet dat ik de oliefles die ik wilde gebruiken leeg was. Maar desondanks smaakte het toch goed hoor. Nagenoeg altijd gebruik ik olijfolie.Jan Robbenhttps://www.blogger.com/profile/04504601580160365744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5532535525940033883.post-90140108644717096872012-01-02T12:50:48.255+01:002012-01-02T12:50:48.255+01:00Slaolie! Als je nu zo lekker culinaiar bezig bent,...Slaolie! Als je nu zo lekker culinaiar bezig bent, neem dan een goede zonnebloemolie of een milde olijfolie!!<br />Groeten uit Andalucia.Richellehttps://www.blogger.com/profile/09630465327842484087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5532535525940033883.post-12463258095104704192011-12-30T05:31:25.543+01:002011-12-30T05:31:25.543+01:00mogguh Jan,
dat ziet er gezellig uit aan de dis me...mogguh Jan,<br />dat ziet er gezellig uit aan de dis met kerst.En het zalm/dille recept ga ik zeker een maken.<br />Maar daar moet ik wel voor naar een echte visboer...<br />Gezellig blog hoor<br />Fijne jaarwisseling <br />FrederiekAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03254797794142973901noreply@blogger.com