tag:blogger.com,1999:blog-5532535525940033883.post6758465884335399255..comments2023-08-12T17:57:45.959+02:00Comments on Jan Robben: Weekblog week 26 - 2013 (23 t/m 29 juni)Jan Robbenhttp://www.blogger.com/profile/04504601580160365744noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5532535525940033883.post-7610437947328252122013-07-01T16:25:46.583+02:002013-07-01T16:25:46.583+02:00Hoi Jan,
Na het lezen van je blog dacht ik dat al...Hoi Jan,<br /><br />Na het lezen van je blog dacht ik dat al aardig wat soorten aardbeien had geproefd Ik had net bij de lunch een bakje Gariguette aardbeien, die zijn niet zo zoet maar zo ongelofelijk aardbei-ig. De smaak houd wel stand naar de zoetigheid van een pavlova denk ik. Er lag nog een soort, Ciflorette. Ik ben heel benieuwd hoe die dan smaakt. Zo leuk om die rassen te vergelijken.<br /><br />Groetjes Ester van AalstEster van Aalsthttp://www.boerenfluitjes.nlnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5532535525940033883.post-56482477660096222532013-06-30T22:30:30.239+02:002013-06-30T22:30:30.239+02:00Beste Jan Robben
Met u standpunt over de smaak va...Beste Jan Robben<br />Met u standpunt over de smaak van aardbeien zoals u deze week schrijft in de blog ben ik het geheel eens.<br />Zelf heb ik van u betrokken de Florence aardbei die het overigens geweldig goed doet voor het eerste jaar.<br />De smaak van deze aardbei is bij ons zeer goed gevallen,maar ook zijn stevigheid bevalt ons goed.<br />Je proeft fruit ,geweldig.<br />Piet Nieuwpoort.P.Nieuwpoortnoreply@blogger.com