advertentie

zondag 29 juni 2014

Intekenen voor het Aardbeienboek

Mogelijkheid tot intekenen voor het Aardbeienboek

(de uiteindelijke titel blijft nog even geheim)

Sinds september 2013 ben ik er al mee aan de gang. Bijna 1000 uren werk heb ik er zelf al inzitten. Nu is het nog een kwestie van de puntjes op de i zetten en nog wat fotografeerwerk verrichten. Rond half augustus kan de bookdesigner ermee gaan stoeien, waarna de drukkerij er een prachtig boek van 320 pagina's van gaat maken. Ik zie het al helemaal voor me. Na al 10 jaar een wens te hebben gehad voor een aardbeienboek is het nu gewoon bijna klaar. Ik ben nu al trots!

Een grote stapel boeken is al gereserveerd voor een flink aantal crowdfunders. Je kunt daar nog steeds aan meedoen. Hoe meer je crowdfund, hoe interessanter voor de crowdfunder. Een andere groep mensen heeft gewoon alvast wat boeken besteld. Meestal om cadeau te geven aan relaties.

Om enig idee te krijgen hoeveel boeken we moeten laten drukken heb ik een intekenlijst gemaakt. Als je mij een mailtje stuurt met daarin je wens voor een of meerdere boeken dan zet ik je op die lijst. Zodra het boek klaar is krijg je een seintje en je hoeft het boek met een verkoopprijs van € 34,50 dan ook pas af te rekenen. Ik zorg dan dat je boek bij je terechtkomt, gesigneerd en wel.

Wil je intekenen voor meerdere boeken en/of heb je wellicht speciale wensen, dan maak ik graag een offerte voor je.

Intekenen doe je dus gewoon door een mailtje te sturen naar boek@aardbeien.net
Je krijgt een bevestiging dat je hebt ingetekend.


Met zomerkoninklijke groet,
Jan Robben
4 opmerkingen:

Stetrald mahalne ridikalarme tret uigeltje zei

Najaazeg een werklijk aardbeienboek

Marabout voyant medium alpha oumarou zei

Aanbieding van snelle financiële bijstand aan het eind van het jaar.

Dit jaar is de rente op onze hypotheek afgenomen. We hebben onze rente verlaagd naar 1,8% gedurende 10 jaar. Voorheen was dit 3,7%. We begonnen in juli 2018 met 2 leningen voor een totaalbedrag van 900.000 €.

Neem snel contact met ons op om te profiteren van deze geweldige financiële promotie.
E-mail: info@creditfinance-bank.com
WhatsApp-nummer: +33784505888
Website: https://creditfinance-bank.com

Anoniem zei

Hé jongens, ik ben vandaag super opgewonden. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening van LAPO M-F hadden gekregen en toen besloot ik een aanvraag in te dienen op basis van populaire aanbevelingen en nog maar een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 50.000 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om zich aan te melden via hun e-mail: lapofunding960@gmail.com

Kavita Pheerangee zei

KRIJG UW LEGE ATM-CREDITCARD VOOR EEN BETAALBARE PRIJS
* Ze verkopen deze kaarten aan alle klanten en geïnteresseerde kopers over de hele wereld, de kaart heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 2000 tot $ 5000 en een bestedingslimiet tot $ 50.000 in winkels en onbeperkt op POS. *

* e-mail: int.hackers002@gmail.com
* je kunt ons ook bellen of whatsappen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie